Församlingen

• Vi tror på att evangeliet skall erbjudas till varje människa.  Vi håller därför separata evangelistiska möten som försöker övertyga syndare att omvända sig till Kristus.
  • Traditionell tillbedjan. Vi tror att den traditionella tillbedjan är biblisk och vi anser att gudstjänsterna måste vara vördnadsfulla istället för underhållande.
  • En tjänande församling. Vi tror att en församling skall vara aktiv i att tjäna Herren och varandra samt att ge sitt liv för sina syskon.
  • Biblisk separation.Vi tror att Guds folk måste hålla sig borta i från falsk lära, synd och världslighet. Falsk lära förnekar bibelns ofelbarhet och tillräcklighet samt andra fundamentala kristna doktriner. Vi tror en församling måste försvara tron och inte kompromissa.
  • Bönemöten. Vi tror att bönemöten är väldigt viktiga för att upprätthålla en församling och vi tror att bönemöten skall vara separata och ske regelbundet.
  • Mission. Vi tror att all mission  skall drivas av lokala församlingar istället för av enskilda organisationer.

Kommande händelse

Senaste Predikan

Nyfiken på den kristna tron?

bible
Är du intreserad av den kristna tron. Vi har lite material för dig
sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish